Новини

Любо Киров с музикално шоу на световно ниво в Лондон

23-05-2022

Любо Киров направи музикално шоу на световно ниво на сцената на зала Troxy в Лондон в неделя вечерта. Публиката слуша на живо един от най-големите български артисти, а специални гости бяха Поли Генова и Орлин Горанов.

Любо Киров излезе на сцената заедно с голямата банда точно в 19:15 часа лондонско време. В продължение на два часа и половина публиката пя в един глас с него песните от новия албум „Целуни ме“, както и любими хитове като „Знам“, „Мога“, „Летим“ и други. На сцената до Любо Киров се качиха Поли Генова, с която представиха новия си дует „Тръгни навреме“, и Орлин Горанов, който се включи в „Както преди“, но с изненада за публиката – изпълни текста на италиански език.

Lubo Kirov Live in London беше първият концерт на изпълнителя с подобен мащаб, извън границите на страната. Неслучайно той се случи в зала Troxy, която е едно от легендарните места за музика на живо в Лондон. На нейната сцена са били световни звезди като Роби Уилямс и Nick Cave & the Bad Seeds.

Събитието се състоя половин година след изключително успешния концерт на Любо Киров „Целуни ме“ в зала „Арена Армеец“, когато над 7000 души станаха част от неповторимото музикално шоу на рождения му ден.

Любо Киров е един от най-големите български музикални артисти, но той събира в себе си и много други таланти. Автор е на текстовете на десетки песни за други изпълнители, превърнали се в хитове. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди - за най-добър изпълнител, за музика, за най-продаван албум и др. Тази година има пет номинации за музикалните награди на БГ Радио. Любо Киров влиза и в класацията на Forbes България, като една от 70-те най-влиятелни личности в страната. Концертите и клубните му участия остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо. Той е и ментор в „Гласът на България“.

"Забраненото ШОУ на Рачков" в София, Лондон и Пловдив

11-05-2022

Театралната версия на "Забраненото ШОУ на Рачков" ще бъде на кратко турне през 2022 година. Представлението ще бъде играно в София, Лондон и Пловдив. 

Краси Радков ще бъде специален гост на 18 май в зала 1 на НДК и на 17 юни в Летен театър, Пловдив.

В Лондон пък на сцената в Troxy на 12 юни до Димитър Рачков ще се качи Милко Калайджиев.

Театралната версия на едно от най-гледаните предавания в българския ефир, разкрива с много смях подробности от кухнята на телевизията. Публиката ще разбере как се правят новините, лъжат ли рекламите, какво работи продуцентът, свършват ли някога сапунените сериали… Всичко това е съчетано с неповторимото присъствие на Димитър Рачков.

Това е и първото телевизионно шоу, извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, водещи вечна борба за рейтинг.

БИЛЕТИ: 
София, 18 май, специален гост Краси Радков: https://bit.ly/3gbVJHp
Лондон, 12 юни, специален гост Милко Калайджиев: https://bit.ly/3uiTxUY
Пловдив, 17 юни, специален гост Краси Радков: https://bit.ly/3HjnRUV

ПРЕМИЕРА: "Петък вечер"

06-05-2022

Павел Иванов, Стоян Дойчев, Филип Буков и Христо Пъдев се събират на театралната сцена за една (без)паметна „Петък вечер“. Премиерата на новия авторски спектакъл ще бъде на 27 май, петък вечер, естествено, в Théatro в София. Следват дати във Варна и Бургас през юни.

Има седмици, в които единственият смисъл е очакването на петъчната вечер. Има дни, които минават изцяло в планирането ѝ. Има хора, за които петък вечер е със статута на религиозен празник.

Героите на пиесата обаче не са от тях. Те са четирима млади мъже, на които все по-рядко се удава възможността да се забавляват. Петък вечер за тях се е превърнала в една от най-смелите им мечти. Както е за почти всички млади бащи, например.

Четиримата актьори влизат в различни роли, през които ни показват как може да мине една петък вечер – от подготовката за излизането до намирането на вратата на дома и уцелването на ключалката на следващата сутрин.

Режисьор на спектакъла е Ивайло Ненов. Автори са Ваня Георгиева, Николай Ангелов и още една камара батковци, както се шегуват от екипа. Александър Деянов – Skiller е композитор на музиката и аудио ефектите на „Петък вечер“, а публиката ще се изненада от изпълнението им от актьорите на живо.

Премиерата на постановката ще бъде в София на 27 май, след това „Петък вечер“ ще се играе във Варна на 8 юни и в Бургас на 10 юни.

БИЛЕТИ:

София, 27 май: https://bit.ly/3xG2c7a

Варна, 8 юни: https://bit.ly/3vHDphO

Бургас, 10 юни: https://bit.ly/3OPQ6Pf

--------

Петък вечер
Авторски спектакъл

Актьори: Павел Иванов, Стоян Дойчев, Филип Буков, Христо Пъдев

Режисьор: Ивайло Ненов

Автори: Ваня Георгиева, Николай Ангелов и още една камара батковци

Сценограф: Теодор Киряков

Композитор: Александър Деянов - Skiller

Хореограф: Александър Манджуков

Поли Генова и Орлин Горанов гости на Lubo Kirov Live in London

06-05-2022

Поли Генова и Орлин Горанов ще бъдат специалните гости на големия концерт, който подготвя Любо Киров в Лондон на 22 май 2022 година. Една от най-големите звезди в българската музика ще зарадва публиката в легендарната британска зала Troxy, на чиято сцена са били световни звезди като Роби Уилямс и Nick Cave & the Bad Seeds.

Публиката ще чуе на живо дуета на Любо Киров с Поли Генова „Тръгни навреме“, който вече се превърна в хит. Феновете ще останат изненадани и от общите изпълнения на Любо Киров и Орлин Горанов.

Lubo Kirov Live in London ще бъде първият концерт на изпълнителя с подобен мащаб, извън границите на страната. Събитието идва половин година след изключително успешния му концерт „Целуни ме“ в зала „Арена Армеец“, когато над 7000 души станаха част от неповторимото музикално шоу. Публиката в Лондон ще чуе познатите си любими песни на Любо Киров, както и съвсем новите парчета от албума „Целуни ме“, който излезе през април.

Любо Киров е един от най-големите български музикални артисти, но той събира в себе си и много други таланти. Автор е на текстовете на десетки песни за други изпълнители, превърнали се в хитове. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди - за най-добър изпълнител, за музика, за най-продаван албум и др. Любо Киров влиза и в класацията на Forbes България, като една от 70-те най-влиятелни личности в страната. Концертите и клубните му участия остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо. Той е и ментор в последния сезон на „Гласът на България“.

Британската зала Troxy отваря врати в Лондон през далечната 1933 година. През 60-те години на миналия век е затворена и се превръща в училище за обучение на Лондонския оперен център. През 2006 година Troxy става едно от легендарните за града пространства за събития на живо. Сградата се смята за жизненоважна част от историята на Източен Лондон. На сцената ѝ през 2016 година излиза Роби Уилямс в една от най-мащабните продукции за мястото.

БИЛЕТИ за Lubo Kirov Live in London:
Eventim: https://bit.ly/3jcSD7p
Articket: https://bit.ly/3z2MIcb

The Center представя „Елементи“ в София на 11 май

06-05-2022

Най-голямото танцово хип-хоп училище в България The Center представя „Елементи“ в София на 11 май. Спектакълът, който обединява вдъхновение, сърце и много труд, ще бъде изпълнен за първи на сцената в Theatro в две събития – от 18:30 и от 20:30 часа.

„Елементи“ събира танцьорите от всички възрасти и от всички градове на The Center, които представят най-атрактивните и любими свои танци. Спектакълът е резултатът от труда и усилията им през годината и показва израстването им като хора и танцьори.

„Всеки отделен елемент е всеки един от нашите ученици. С всяка негова мисъл. Всяко негово движение. Всяка негова мечта. Всяко негово усилие. Всяка негова тревога. Всяко негово всичко. И наша мисия и най-голямо удоволствие е всеки наш елемент – всеки един от нашите ученици, постоянно да търси нова възможност да бъде винаги най-адекватната за съответното време и пространство версия на себе си“, разказват за събитието от The Center.

Тази година най-голямото танцово хип-хоп училище в България ще отбележи и 20 години от създаването си със зрелищен спектакъл през есента във Варна. Цялата творческа година на The Center ще бъде под името TWENTER и ще бъде посветена на извървяния път досега.

Билети тук: https://bit.ly/3LnSsSJ

"Не е за телефон" с премиера в Лондон на 25 юни

06-04-2022

Моноспектакълът с Христо Шопов "Не е за телефон" ще направи своята премиера в Лондон на 25 юни. Събитието ще бъде в Tuke Hall от 19:00 часа.

Случвало се е на всеки от нас – говорим с някого по телефона и изведнъж, когато зачеркнем дадена тема, тонът на гласа на човека отсреща се променя драстично, заявявайки, че „не е за телефона“. Ние започваме да се чудим – дали човекът се притеснява, че някой го подслушва, или че по-успешно би ни обяснил казуса на живо и въобще за какво става въпрос.

Спектакълът „Не е за телефон“ ви е приготвил много смях, комични ситуации и добро настроение. Изключително иронично намигване към публиката е фактът, че спектакълът се нарича „Не е за телефон“, а актьорът на сцената Христо Шопов прекарва час и 15 минути именно в това – в разговори по телефона!

„Не е за телефон“ е истинско театрално събитие, което бележи не само комедийния дебют на големия Христо Шопов, но и неговия първи моноспектакъл. Да, в „Не е за телефон“ с гласовете си участват и артисти от Драматично-куклен театър „Иван Димов“, но на сцената физически присъства единствено самият Христо Шопов.

Персонажът на Христо Шопов е един модерен привиден Супермен, който може да ви осигури всичко, от което се нуждаете. Е, животът му е на лизинг, а съдбата е готова всеки момент да му покаже кой е истинският шеф, но той продължава да вярва повече в себе си, отколкото в каквото и да е било друго. Поредицата от комични ситуации, обрати и телефонни разговори ще поддържа интереса ви през цялото време, а доброто настроение и смехът са гарантирани!

БИЛЕТИ: https://bit.ly/3DJ3fV7

---

▫ Комедия от Лиза Шопова и Елин Рахнев

▫ Режисьор: Лиза Шопова

▫ Сценография и костюми: Анелия Райкова

▫ Звук и музика: LP Studio

▫ С участието на: Христо Шопов

▫ С гласовете на: Иванка Шекерова, Николета Малчева, Димитър Атанасов, Лиза Шопова и Стелиян Николов

"Забраненото ШОУ на Рачков" в Лондон на 12 юни

21-03-2022

Театралният спектакъл "Забраненото ШОУ на Рачков" ще бъде за първи път в легендарната лондонска зала Troxy на 12 юни.

Постановката ще ви заведе в кухнята на телевизията. Ще разберете как се правят новините, лъжат ли ни рекламите, какво работи продуцентът, свършват ли някога сапунените сериали… Всичко това е съчетано с неповторимото присъствие на Димитър Рачков.

Това е и първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, които са във вечна борба за рейтинг. Спектакълът „Забраненото шоу на Рачков“ гарантира забавление за цялото семейство.

Очакват ви и специални гости, които ще се включат в шоуто.

Британската зала Troxy отваря врати в Лондон през далечната 1933 година. През 60-те години на миналия век е затворена и се превръща в училище за обучение на Лондонския оперен център. През 2006 година Troxy става едно от легендарните за града пространства за събития на живо. Сградата се смята за жизненоважна част от историята на Източен Лондон.

БИЛЕТИ: https://bit.ly/3uiTxUY

„Чамкория“ със Захари Бахаров ще бъде за първи път в Хага

25-02-2022

Моноспектакълът „Чамкория“ със Захари Бахаров ще бъде за първи път в Хага. Постановката по романа на Милен Русков с режисьор Явор Гърдев ще бъде на сцената на холандския театър De Nieuwe Regentes на 2 април.

Вече няколко сезона интересът към моноспектакъла е огромен и неслучайно представлението е едно от тези, за които е почти невъзможно да намериш билет. Представяйки пътя на главния герой Бае Славе към Чамкория в края на 20-те години на миналия век, то вади на показ истории, които са актуални и днес.

За брилянтното си изпълнение в „Чамкория“ Захари Бахаров получава най-големите отличия за театрално изкуство в България – „Икар“ и „Аскреер“, за главна мъжка роля. Постановката има и награда за спектакъл „Златен кукерикон“.

Отзивите в медиите след премиерата в края на 2017 година също са недвусмислени.

„Чамкория“ е представление, което те стиска за гърлото от мъка и смях и не те пуска до самия край. Публиката, буквално обсадила Театър „199“, изкарва четири пъти на бис Бахаров, чийто герой тази вечер загубва в игрите на късмета“, пише Димитър Стайков за „Площад Славейков“.

„Когато на сцената имаме мощен актьор, в голяма степен той отразява и доминиращите нагласи и настроения на публиката – актьорът в случая е като свръхчувствителна антена, която ги улавя, но също така ги усилва и излъчва с по-голяма сила натам, откъдето са дошли“, е част от коментара на Камелия Николова за „Литературен вестник“.

Билети тук: https://bit.ly/3hgqlYF

-------------

„Качете се на омнибуса за Чамкория, за да се върнете назад във времето, да попътувате до стария планинския курорт и да чуете лично от шофьора Бае Славе всичко по всички лични и интимни въпроси, всичко по всички семейни и родови въпроси, всичко по всички комшийски, квартални и градски въпроси, всичко по всички балкански, регионални, международни и геополитически въпроси, всичко по всички партийни, политически, военни, дипломатически и държавни въпроси, всичко по всички технически, исторически, природонаучни, автомобилостроителни, естествонаучни, философски, животновъдни, кинематографически, културни и обществени въпроси, както и не на последно място – всичко по всички галактически и вселенски въпроси. Спектакълът съдържа и моменти на словесно откровение, поради което не се препоръчва за лица под 16 години.“

Анотация на Явор Гърдев

Поетите Live за първи път в Лондон на 7 май

24-02-2022

Поетите Live ще бъде за първи път в Лондон на 7 май!

Едни от най-популярните български актьори представят любимите си български стихотворения.

С участието на Владо Пенев, Бойко Кръстанов, Весела Бабинова, Захари Бахаров, Иван Бърнев, Луиза Григорова - Макариев, Малин Кръстев, Теодора Духовникова, Юлиян Вергов, маестро Антони Дончев и Свилен Ноев („Остава”).

Къде: Лондон, Royal Geographical Society - Ondaatje Lecture Theatre, SW7 2AR

Кога: 7 май 2022 в 19.30 часа

Билети: https://bit.ly/3IlF8xk

Любо Киров представя новия си албум с големи концерти

21-02-2022

Любо Киров ще представи новия си албум „Целуни ме“ с големи концерти в София, Варна и Лондон. Първата дата е в столицата на 16 април в Joy Station, а втората - в морския град на 29 април в The Brick Port. Следва концерт в лондонската зала Troxy на 22 май.

В дългоочаквания нов албум са събрани 11 песни. „Целуни ме“, която се превърна вече в хит, дава заглавието и е под номер едно.

Следват „Говоря ти сериозно“ и „Усеща се сила“, които Любо Киров изпълни за първи път на концерта си в „Арена Армеец“ през октомври миналата година и които веднага станаха любими на публиката.

Феновете ще чуят за първи път песента „Ако сме двама“, както и дуетите на Любо Киров с DARA „Вече няма как“ и с Поли Генова „Тръгни навреме“.

„Целуни ме“ събира още превърналите се в хитове „Където няма време“ със Стенли, „Не бих могъл“ с Pavell & Venci Venc', „Мога“ с Михаела Маринова, „Приятели завинаги“ с Графа и Орлин Павлов.

„Парчетата в новия албум стават по-добри от всеки друг път. Нямам търпение да ги чуете. Когато аз съм доволен, всичко е наред“, сподели Любо Киров.

Той е композитор, текстописец и автор на аранжиментите и в този албум. Като дясна ръка в аранжиментите стои и Ангел Дюлгеров, на когото са и всички китари в албума. Автор на снимката за визията на „Целуни ме“ е Петър Вълчев.

Тази година Любо Киров подготвя и грандиозен концерт в Лондон. Събитието ще бъде на 22 май в легендарната лондонска зала Troxy, на чиято сцена са били изпълнители като Роби Уилямс и Nick Cave & the Bad Seeds.

Любо Киров е един от най-големите български музикални артисти, чийто талант излиза извън всякакви граници и клишета. Автор е на текстовете на десетки песни за други изпълнители, превърнали се в хитове. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент.

Носител е на редица награди - за най-добър изпълнител, за музика, за най-продаван албум и др. Любо Киров влезе в класацията на Forbes България, като най-влиятелния поп музикант за 2021 година.

Концертите и клубните му участия остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо. Той е и ментор в „Гласът на България“.

БИЛЕТИ за представянето на „Целуни ме“

София: https://bit.ly/35j6plq
Варна: https://bit.ly/3p5ZiDU
Лондон: https://bit.ly/3z2MIcb

Албумът се издава от „Вирджиния Рекърдс“ по лиценз нa My Sound Universe.

"Забраненото ШОУ на Рачков" отново на турне

15-02-2022

Театралният спектакъл "Забраненото ШОУ на Рачков" тръгва на турне, за да ви заведе в кухнята на телевизията. Ще разберете как се правят новините, лъжат ли ни рекламите, какво работи продуцентът, свършват ли някога сапунените сериали…

Всичко това е съчетано с неповторимото присъствие на Димитър Рачков. Това е и първото телевизионно шоу, извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, които са във вечна борба за рейтинг.

Спектакълът „Забраненото шоу на Рачков“ гарантира забавление за цялото семейство. Очакват ви и много специални гости, които ще се включат в шоуто.

Първите две дати са:
София, зала 1 на НДК, на 18 май: https://bit.ly/3gbVJHp
Пловдив, Летен театър "Бунарджика", 17 юни: https://bit.ly/3HjnRUV

Премиера: "Игра за двама"

17-01-2022

Радваме се да ви представим новата постановка "Игра за двама". Премиерата на представлението ще бъде в пет града - София, Пловдив, Варна, Бургас и Лондон. 

"Игра за двама" е комедия за разминаванията и недоразуменията в отношенията между мъжете и жените.

Актьорите София Бобчева и Александър Кадиев влизат в 16 различни роли на хора от нашето съвремие – телевизионни водещи, плеймейтки, фолк певици, търговци, интелектуалци, астролози, патриоти…

Авторът Иво Сиромахов разказва с ирония и усмивка историите на няколко двойки, които изпадат в абсурдни ситуации, търсейки любов, разбиране, пари или известност.

В "Игра за двама", режисирана от Златомир Молдовански, зрителите ще надникнат в кухнята на театъра, за да видят как се подготвя едно представление. Пред погледа на публиката актьорите влизат от една роля в друга, сменят различни образи, въвеждат ни в процеса на създаване на спектакъла.

Защото животът е игра, в която всички ние участваме. Важното е да го правим с усмивка.

"Игра за двама"
С участието на:
София Бобчева
Александър Кадиев
Автор – Иво Сиромахов
Режисьор – Златомир Молдовански
Сценограф – Ивелина Минева
Музикално оформление – Стефан Здравески

Любо Киров с грандиозен концерт в Лондон на 22 май

24-12-2021

Любо Киров ще направи грандиозен концерт в Лондон на 22 май 2022 година. Една от най-големите звезди в българската музика ще зарадва публиката в легендарната британска зала Troxy, на чиято сцена са били световни звезди като Роби Уилямс и Nick Cave & the Bad Seeds.

Lubo Kirov Live in London ще бъде първият концерт на изпълнителя с подобен мащаб, извън границите на страната. Събитието идва половин година след изключително успешния му концерт „Целуни ме“ в зала „Арена Армеец“, когато над 7000 души станаха част от неповторимото музикално шоу.

Публиката в Лондон ще чуе познатите си любими песни на Любо Киров, както и съвсем нови парчета от предстоящия му албум, който се очаква да излезе през пролетта на 2022 година.

Любо Киров е един от най-големите български музикални артисти, но той събира в себе си и много други таланти. Автор е на текстовете на десетки песни за други изпълнители, превърнали се в хитове. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди - за най-добър изпълнител, за музика, за най-продаван албум и др. Любо Киров влиза и в класацията на Forbes България, като една от 70-те най-влиятелни личности в страната. Концертите и клубните му участия остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо. Той е и ментор в последния сезон на „Гласът на България“.

Британската зала Troxy отваря врати в Лондон през далечната 1933 година. През 60-те години на миналия век е затворена и се превръща в училище за обучение на Лондонския оперен център. През 2006 година Troxy става едно от легендарните за града пространства за събития на живо. Сградата се смята за жизненоважна част от историята на Източен Лондон. На сцената ѝ през 2016 година излиза Роби Уилямс в една от най-мащабните продукции за мястото.

Събитието е за лица на възраст над 14 години.

БИЛЕТИ: https://bit.ly/3z2MIcb

Ново представление: "Хитът на сезона"

21-12-2021

Радваме се да ви представим съвсем новия моноспектакъл на Здрава Каменова "Хитът на сезона".

"Хитът на сезона" ни въвежда в света на писателката Жива Каменарска. Тя е изправена пред истеричен краен срок за написване на пиеса, а в живота й нахълтват герои, обезумели от амбиции и неосъществени мечти. Всички те са на ръба и със спешна нужда именно от участие в тази пиесата.

Докъде ще бъде доведена Жива от манипулациите на тези герои и колко голяма е цената, която трябва да плати, за да създаде истински Хит? Неочакван обрат, какъвто дори писателката не би могла да измисли, ще преобърне живота й до точка, от която няма връщане назад.

В най-новия комедиен моноспектакъл на Здрава Каменова ще се появят любими персонажи от най-популярните й комедии в нова и необичайна светлина ("Жената е странно животно, "Помощ, имам две деца", "Бонбон", "Когато рокът беше млад").

Lubo Kirov Exclusive Christmas Concert е разпродаден

16-12-2021

Lubo Kirov Exclusive Christmas Concert е разпродаден. Благодарим на всички за интереса и нямаме търпение да ви видим на 26 декември в Sofia Live Club.

Това е събитието, с което ще сложим бляскав музикален финал на 2021 година. 401 от вас ще бъдат VIP гости на един различен концерт. Различен, защото Любо Киров ще сподели един от най-светлите празници лично със своята публика.

Точно два месеца след грандиозния концерт на Любо Киров в "Арена Армеец" до него на сцената на Sofia Live Club ще се качат отново същите музиканти. Освен невероятното преживяване, гостите на събитието ще получат и специален подарък от Любо Киров.

Сложете си нещо златно и елате да се забавляваме като за последно през 2021 година. Вратите отварят в 20.00 часа. Началото на концерта е в 22.00 часа. *Билетът не включва седящо място.

"Извънредно положение" за първи път в Лондон

10-12-2021

Представлението „Извънредно положение“ ще бъде за първи път в Лондон на 29 януари. Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова ще изпълнят Tuke Hall с присъствие и много смях. Това е първата дата, извън страната, на стендъп комедията, която радва хиляди зрители в страната.

Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова разказват истерично смешно как те самите преживяват блокадата на 60 квадратни метра с мъж, деца и домашни любимци и не се страхуват да наричат нещата с истинските им имена.

„Извънредно положение“ е спектакъл със завладяващ, оригинален авторски сценарий по истински истории. Истории от карантината, които Богдана, Здрава и сценаристът Светослав Томов са описали изключително цветно, уморени и отегчени от сериозността на положението, безпаричието, кризата, страшните новини, хората с пагони, хората без маски, онлайн обучението, притеснени от липсата на работа, фризьор, пространство и какъвто и да било нормален социален живот.

БИЛЕТИ: https://bit.ly/31Mwk2X

Lubo Kirov Exclusive Christmas Concert на 26.12. в Sofia Live Club

11-11-2021

Lubo Kirov Exclusive Christmas Concert е събитието, с което ще сложим бляскав музикален финал на 2021 година.

На 26 декември в Sofia Live Club 401 от вас ще имат възможността да бъдат VIP гости на един различен концерт. Различен, защото Любо Киров ще сподели един от най-светлите празници лично със своята публика.

Точно два месеца след грандиозния концерт на Любо Киров в "Арена Армеец" до него на сцената на Sofia Live Club ще се качат отново същите музиканти.

Освен невероятното преживяване, гостите на събитието ще получат и специален подарък от Любо Киров.

Сложете си нещо златно и елате да се забавляваме като за последно през 2021 година.

Вратите отварят в 20.00 часа. Началото на концерта е в 22.00 часа. *Билетът не включва седящо място.

БИЛЕТИ: https://bit.ly/3ncmLCV

"Всички страхотни неща" за първи път в Лондон

05-11-2021

За първи път в Лондон ще бъде моноспектакълът с Бойко Кръстанов "Всички страхотни неща". Датата е 11 декември, а мястото - Tuke Hall.

Ето и повече за нестандартната постановка, която прави публиката участник в едно преживяване без аналог.

Ти си на 6 години, а майка ти е в болница, защото не може да намери причина да бъде щастлива. Затова започваш да правиш списък на „Всички страхотни неща“. Всички неща, заради които си заслужава да живееш.

1. Сладолед.
2. Бой с водни пистолети.
3. Да стоиш буден след часа за лягане и да ти дават да гледаш телевизия.
4. Цветът жълто.
5. Неща на райета.
6. …

Започваш да запълваш списъка и го оставяш на възглавницата ѝ. Знаеш, че го е прочела, защото е поправила всичките ти правописни грешки. Скоро този списък започва да поема своя собствен живот. А главният герой, изигран от Бойко Кръстанов, пораства и опознава себе си през него. „Всички страхотни неща“ е пиеса за дългия път, който сме готови да извървим заради хората, които обичаме.

Тя ще ви накара да се смеете, да плачете, да се замислите, да напишете своите страхотни неща. Постановката намира перфектния баланс между борбите ни в живота и това да успеем да отпразнуваме всичко хубаво в него.

Автори: Дънкан Макмилан и Джони Донахоу
С участието на: Бойко Кръстанов
Режисьор: Владимир Пенев
Превод: Радослав Петкашев

БИЛЕТИ: https://bit.ly/3mO8FHv

Още билети за концерта на Любо Киров в "Арена Армеец"

20-10-2021

Новината, която всички чакахме!

Пускаме допълнителни билети за концерта на Любо Киров в „Арена Армеец“ на 26 октомври.

Ще се забавляваме заедно и ще празнуваме заедно един незабравим рожден ден.

Ще чуем на живо песните, които си тананикаме от месеци.

Ще пеем заедно с Любо Киров, Мария Илиева, Графа, Орлин Павлов, Иван Лечев, маестро Живко Петров, Стенли, Михаела Маринова и АКАГА. Побързайте, защото това е събитието, което заслужава пълна зала.

БИЛЕТИ: https://bit.ly/3BYb0oh

*Концертът ще се проведе при спазването на противоепидемичните мерки към датата му. За ваше удобство на място ще бъде разположена мобилна лаборатория за бързи антигенни тестове на минимална цена.

Как ще се влиза на концерта на Любо Киров?

20-10-2021

Всички, закупили билети за концерта на Любо Киров в зала "Арена Армеец" в София, ще могат да влязат срещу представянето на „Зелен сертификат“.

Сертификатът показва:

- Завършен ваксинационен цикъл;

- Прекарано заболяване от коронавирус;

- Актуален отрицателен тест: За улеснение на посетителите пред зала „Арена Армеец“ ще има разположена мобилна лаборатория. Всеки, който няма „Зелен сертификат“, може да си направи бърз антигенен тест на цена от 10 лева. Лабораторията ще бъде отворена в 17.00 часа и ще разполага с 12 пункта. Предвиденото време за човек е 3 минути.

Вярваме, че с добра организация всички ще можем да се забавляваме на събитието, което чакаме от месеци. Благодарим предварително за вашето съдействие!

БИЛЕТИ: https://bit.ly/3BYb0oh
 

„Отчаяни съпрузи“ се мести от 17.10. на 5.12. в Зала 1 на НДК

13-10-2021

Постановката „Отчаяни съпрузи“, която трябваше да се играе на 17 октомври в Зала на НДК ще бъде преместена на същото място за 5 декември.

Промяната се налага заради влизащите от 14 октомври нови противоепидемични мерки.

Закупените към момента билети ще важат без допълнително презаверяване. Всеки, който иска да върне билета си, може да го направи до 20 октомври чрез канала, през който го е закупил.

"Извънредно специално" ще се случи само веднъж

11-10-2021

„Извънредно специално“ е събитие, което ще се случи само веднъж – 04 декември в Зала 1 на Националния дворец на културата. Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова са подготвили специално издание, което ще изненада публиката със съдържание, излизащо напълно извън определението за представление.

Публиката на „Извънредно специално“ ще бъде истински специална, защото само на 04 декември ще надникне зад завесата на предстоящото трето представление на трите актриси, чиято премиера ще бъде през 2022 година.

И за да бъде картината пълна, в събитието ще се включи и музикален гост, който засега остава изненада. „Извънредно специално“ ще бъде един естествен завършек на годината след изключително успешните летни турнета на стендъп комедиите „Извънредно положение“ и „Извънредно любовно“ с участието на трите актриси.

БИЛЕТИ: https://bit.ly/3FEtNXZ

"Чамкория" със Захари Бахаров ще бъде в Лондон на 16.10.

17-09-2021

„Чамкория“ по романа на Милен Русков е постановката, за която да намериш билет е почти невъзможно. Тази есен обаче ще имате възможност да я гледате извън страната – в Лондон. На 16 октомври представлението ще се играе в Tuke Hall, London, NW1 4NS, от 19:30 часа. В ролята на главния герой Бае Славе е Захари Бахаров, а представлението е на режисьора Явор Гърдев. 

Неслучайно представлението е толкова успешно. Представяйки пътя на главния герой Бае Славе към Чамкория в края на 20-те години на миналия век, то вади на показ истории, които са актуални и днес. 

„Че живеем некакси в тая злополучна България, понеже аз я мразим, обаче па я и обичам. Па защо я обичам, и с чук да ме удариш по главата, не моем да ти кажем! Аман от България, аман от тоя умерен пояс, и от равномерното движение на Земята, аман! Много тъп ми се види мене умереният пояс, па да не кажем и Земята! Само неодушевените неща може да са толкова тъпи, упорити и еднообразни. Извиневам се, обаче що за тъпо нещо требва да си, за да се въртиш милиарди години около една звезда?! Върти се, братче, милиарди години около една звезда! Па вземи мръдни се малко, мини нанекъде! Но не! Все едно и също до края на света! Ама тя буквално смета да прави едно и също до края на света! Неам думи!“

Бае Славе на път към Чамкория октомври 1928 г.

БИЛЕТИ: https://bit.ly/39eUtQd

„Отчаяни съпрузи“ излизат на сцената на Зала 1 на НДК

13-09-2021

Над 20 града, хиляди зрители и няколко sold out-а по-късно постановката „Отчаяни съпрузи“ ще излезе на сцената на Зала 1 на НДК. Датата е 17 октомври, а събитието е естествено продължение на успешното лятно турне на комедията, която направи своята премиера тази пролет.

Актьорите Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Даниел Пеев и Димитър Захариев разказват за успехите или по-скоро неуспехите в любовния си живот. Първият тъкмо е бил зарязан с писмо, вторият си е намерил нова приятелка, а третият е със своята от 10 години. Историите им се обединяват от отчаяните опити на Бойко да си върне любимата. Можете да си представите какво следва. Всички сме изпадали в подобни ситуации на полето на сложните взаимоотношения между мъжете и жените.

Актьорите използват собствените си имена в постановката, за да я доближат максимално до себе си. А сценарият на тази френска стендъп комедия е адаптиран към българската реалност. Музикалната атмосфера пък идва от китарата на Митко-Хендрикса.

„Отчаяни съпрузи“ съчетава класически за театъра ситуации между актьорите със стендъп комедия, което прави постановката динамична и не сваля усмивките от лицата на публиката през цялото време. Постановката гарантира добро настроение и неслучайно вече осем години не слиза от комедийния афиш във Франция, нарушавайки всички кодове в жанра.

Това лято постановката се игра пред хиляди зрители публика в над 20 града, сред които София, Пловдив, Варна и Бургас.

Билети тук

Позиция на Artvent по повод новите мерки срещу COVID-19

21-08-2021

През последните няколко дни в публичното пространство беше създаден информационен хаос около обявяването на новите мерки в борбата срещу COVID-19. Автор на този хаос се оказа Министерството на здравеопазването, което за пореден път показа, че има дефицити в комуникирането на взетите от него решения. Обявяването на новите мерки в четвъртък, 19 август, доведе до тяхното неразбиране, а оттам и на насаждането на поредни притеснения и тревоги в обществото. Наложи се дори смият служебен министър г-н Стойчо Кацаров, ден по-късно, да уточнява в какво точно се изразяват взетите от управляваното от него ведомство мерки. 
Ако подобен подход се приема от здравните власти като епизодично неразбиране, той за пореден път води до сериозни щети в областта на културата и провеждането на събития. 
Бихме искали да се обърнем към нашата скъпа публика да я уверим, че спазваме и ще продължаваме да спазваме мерките срещу COVID-19 такива каквито са към момента на изпълнението на съответното събитие. За нас здравето и спокойствието на публиката, артистите и екипа ни са на първо място и това няма да се промени.
Призоваваме обаче здравните власти да бъдат конкретни, точни и ясни при обявяването на бъдещите мерки в борбата с вируса. Всичко друго води до създаването на хаос, страх и притеснение сред обществото. Призоваваме още бъдещите мерки да бъдат с мисъл за културата и това тя да не бъде оставена отново безмълвна в моменти на криза.
Именно в тези моменти всички имаме нужда да си поемем въздух, а културата е необятен източник за това.
Бъдете здрави!

"Отчаяни съпрузи" в Русе на 1 септември в Канев център

12-08-2021

"Отчаяни съпрузи" в Русе на 1 септември се мести от Летния театър в Канев център

Постановката "Отчаяни съпрузи", която ще се играе на 1 септември в Русе, се мести от Летния театър при Военния клуб в Канев център. Промяната се налага поради независещи от организаторите причини.

Закупените билети към момента на промяната (12 август) ще важат без допълнителна презаверка. Зрителите с тези билети ще бъдат настанявани в сектор А, ред 1-4 в Канев център.

Събитието ще се проведе при спазването на всички епидемиологични мерки към момента.

Извиняваме се за причиненото неудобство и ви желаем приятно прекарване с "Отчаяни съпрузи".

Как театърът „излекува” три актриси в пандемията

28-07-2021

Със Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова положението винаги е извънредно смешно! Особено когато са на гости в телевизията.

А ето къде пък можете да ги гледате на живо това лято ⛱☀️

Извънредно положение:

🎫Варна, Летен театър - 31.07  

🎫Свети Влас, Амфитеатър "Арена"  - 12.08

🎫Плевен, Летен театър "Кайлъка" - 17.09 

🎫Русе, Летен театър при Военен клуб - 18.09 

🎫Пловдив, Лятно кино "Орфей" - 25.09 

Извънредно ЛЮБОВНО:

🎫Бургас, Летен театър - 03.08 

🎫София, Sofia Summer Fest - 04.08

„Отчаяни съпрузи“ с нова дата във Велико Търново

30-06-2021

Постановката „Отчаяни съпрузи“ ще се играе с нова дата в Летния театър във Велико Търново – 15 юли. Лошото време наложи отлагане на представлението, първоначално предвидено за 26 юни. Всички закупени билети ще важат без допълнително презаверяване.

Актьорите Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Даниел Пеев и Димитър Захариев разказват за успехите или по-скоро неуспехите в любовния си живот. Първият тъкмо е бил зарязан с писмо, вторият си е намерил нова приятелка, а третият е със своята от 10 години. Историите им се обединяват от отчаяните опити на Бойко да си върне любимата. Можете да си представите какво следва. Всички сме изпадали в подобни ситуации на полето на сложните взаимоотношения между мъжете и жените. Актьорите използват собствените си имена в постановката, за да я доближат максимално до себе си. А сценарият на тази френска стендъп комедия е адаптиран към българската реалност. Музикалната атмосфера пък идва от китарата на Митко-Хендрикса. „Отчаяни съпрузи“ съчетава класически за театъра ситуации между актьорите със стендъп комедия, което прави постановката динамична и не сваля усмивките от лицата на публиката през цялото време.

Постановката гарантира добро настроение и неслучайно вече осем години не слиза от комедийния афиш във Франция, нарушавайки всички кодове в жанра.

Това лято постановката се играе в София, Пловдив, Сандански, Велико Търново, Плевен, Добрич, Бургас, Варна, Карлово и Свети Влас.

Постановката "Отчаяни съпрузи" във Велико Търново

26-06-2021

Приятели, лошото време тази вечер ни принуди да отменим постановката "Отчаяни съпрузи" във Велико Търново.

За нас вашето здраве и това на актьорите и екипа е най-важно.

Очаквайте скоро нова дата, на която ще можете да гледате "Отчаяни съпрузи"!

Любо Киров с грандиозен концерт в „Арена Армеец“

20-06-2021

Любо Киров ще отпразнува рождения си ден с грандиозен концерт в „Арена Армеец“ на 26 октомври. Събитието се казва „Целуни ме“ и е естествено продължение на изключителния успех на едноименния сингъл от предстоящия нов албум на изпълнителя.

На концерта в „Арена Армеец“ публиката ще има възможност да се наслади на любимите хитове на Любо Киров през годините, както и на съвсем нови негови песни. На сцената до Любо Киров ще се качат и още от любимите на феновете изпълнители, с които изпяха едни от най-запомнящите се песни в българската съвременна музика.

Любо Киров е един от най-красивите български гласове, но той събира в себе си и много други таланти. Автор е на текстовете на десетки песни, превърнали се в хитове. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди - за най-добра група с "Те", за солов изпълнител, за музика и албум. Концертите и клубните му участия обаче остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо. Неслучайно и концертът в „Арена Армеец“ идва след поредица продадени само за дни дати и обявяване на нови по време на турнето му в страната през юни и август тази година. 

Билетите за концерта в „Арена Армеец“ са с ограничен брой заради противоепидемичните мерки, свързани с разпространението на COVID-19, и се разпространяват в мрежата на EVENTIM.

Рачков към публиката на Античен театър, Пловдив

18-06-2021

Приятели, нямам думи, с които да изразя благодарността си към всички вас, с които бяхме заедно в Античния театър в Пловдив. Благодаря ви, че останахте с мен до последно и дъждът не успя да ни попречи да се смеем искрено. За мен това значи всичко. Извинявам се, че се наложи да приключим 10 минути по-рано и се надявам това да не е помрачило хубавото ви настроение.

Нямам търпение да сме отново заедно на живо! Благодаря ви от сърце!

- Димитър Рачков -

„Извънредно положение“ гостува на БНТ

06-06-2021

Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова гостувт в предаването "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ и разказват реални истории от извънредното положение.

Скоро отиват в Бургас, а с тях и представлението „Извънредно положение“. Гледайте ги на живо на 13 юни в Летния театър.  

Благодарим за поканата на екипа на Денят с Георги Любенов!

 

„Отчаяни съпрузи“ ще бъдат в Лондон на 27.11.

„Отчаяни съпрузи“ каца в Лондон за първата си дата, извън България, след изключително успешно лятно турне в над 20 града в страната. Комедията ще бъде на 27 ноември в Tuke Hall, NW1 4NS, от 19:30 часа.

Актьорите Бойко Кръстанов, Даниел Пеев, Явор Бахаров и Димитър Захариев разказват за успехите или по-скоро неуспехите в любовния си живот. Първият тъкмо е бил зарязан с писмо, вторият си е намерил нова приятелка, а третият е със своята от 10 години.

Историите им се обединяват от отчаяните опити на Бойко да си върне любимата. Можете да си представите какво следва. Всички сме изпадали в подобни ситуации на полето на сложните взаимоотношения между мъжете и жените. Актьорите използват собствените си имена в постановката, за да я доближат максимално до себе си. А сценарият на тази френска стендъп комедия е адаптиран към българската реалност. Музикалната атмосфера пък идва от китарата на Митко-Хендрикса.

„Отчаяни съпрузи“ съчетава класически за театъра ситуации между актьорите със стендъп комедия, което прави постановката динамична и не сваля усмивките от лицата на публиката през цялото време. Постановката гарантира добро настроение и неслучайно вече осем години не слиза от комедийния афиш във Франция, нарушавайки всички кодове в жанра.

БИЛЕТИ: https://bit.ly/3aN4F3b