Новини

Lubo Kirov Exclusive Christmas Concert на 26.12. в Sofia Live Club

11-11-2021

Lubo Kirov Exclusive Christmas Concert е събитието, с което ще сложим бляскав музикален финал на 2021 година.

На 26 декември в Sofia Live Club 401 от вас ще имат възможността да бъдат VIP гости на един различен концерт. Различен, защото Любо Киров ще сподели един от най-светлите празници лично със своята публика.

Точно два месеца след грандиозния концерт на Любо Киров в "Арена Армеец" до него на сцената на Sofia Live Club ще се качат отново същите музиканти.

Освен невероятното преживяване, гостите на събитието ще получат и специален подарък от Любо Киров.

Сложете си нещо златно и елате да се забавляваме като за последно през 2021 година.

Вратите отварят в 20.00 часа. Началото на концерта е в 22.00 часа. *Билетът не включва седящо място.

БИЛЕТИ: https://bit.ly/3ncmLCV

"Всички страхотни неща" за първи път в Лондон

05-11-2021

За първи път в Лондон ще бъде моноспектакълът с Бойко Кръстанов "Всички страхотни неща". Датата е 11 декември, а мястото - Tuke Hall.

Ето и повече за нестандартната постановка, която прави публиката участник в едно преживяване без аналог.

Ти си на 6 години, а майка ти е в болница, защото не може да намери причина да бъде щастлива. Затова започваш да правиш списък на „Всички страхотни неща“. Всички неща, заради които си заслужава да живееш.

1. Сладолед.
2. Бой с водни пистолети.
3. Да стоиш буден след часа за лягане и да ти дават да гледаш телевизия.
4. Цветът жълто.
5. Неща на райета.
6. …

Започваш да запълваш списъка и го оставяш на възглавницата ѝ. Знаеш, че го е прочела, защото е поправила всичките ти правописни грешки. Скоро този списък започва да поема своя собствен живот. А главният герой, изигран от Бойко Кръстанов, пораства и опознава себе си през него. „Всички страхотни неща“ е пиеса за дългия път, който сме готови да извървим заради хората, които обичаме.

Тя ще ви накара да се смеете, да плачете, да се замислите, да напишете своите страхотни неща. Постановката намира перфектния баланс между борбите ни в живота и това да успеем да отпразнуваме всичко хубаво в него.

Автори: Дънкан Макмилан и Джони Донахоу
С участието на: Бойко Кръстанов
Режисьор: Владимир Пенев
Превод: Радослав Петкашев

БИЛЕТИ: https://bit.ly/3mO8FHv

Още билети за концерта на Любо Киров в "Арена Армеец"

20-10-2021

Новината, която всички чакахме!

Пускаме допълнителни билети за концерта на Любо Киров в „Арена Армеец“ на 26 октомври.

Ще се забавляваме заедно и ще празнуваме заедно един незабравим рожден ден.

Ще чуем на живо песните, които си тананикаме от месеци.

Ще пеем заедно с Любо Киров, Мария Илиева, Графа, Орлин Павлов, Иван Лечев, маестро Живко Петров, Стенли, Михаела Маринова и АКАГА. Побързайте, защото това е събитието, което заслужава пълна зала.

БИЛЕТИ: https://bit.ly/3BYb0oh

*Концертът ще се проведе при спазването на противоепидемичните мерки към датата му. За ваше удобство на място ще бъде разположена мобилна лаборатория за бързи антигенни тестове на минимална цена.

Как ще се влиза на концерта на Любо Киров?

20-10-2021

Всички, закупили билети за концерта на Любо Киров в зала "Арена Армеец" в София, ще могат да влязат срещу представянето на „Зелен сертификат“.

Сертификатът показва:

- Завършен ваксинационен цикъл;

- Прекарано заболяване от коронавирус;

- Актуален отрицателен тест: За улеснение на посетителите пред зала „Арена Армеец“ ще има разположена мобилна лаборатория. Всеки, който няма „Зелен сертификат“, може да си направи бърз антигенен тест на цена от 10 лева. Лабораторията ще бъде отворена в 17.00 часа и ще разполага с 12 пункта. Предвиденото време за човек е 3 минути.

Вярваме, че с добра организация всички ще можем да се забавляваме на събитието, което чакаме от месеци. Благодарим предварително за вашето съдействие!

БИЛЕТИ: https://bit.ly/3BYb0oh
 

„Отчаяни съпрузи“ се мести от 17.10. на 5.12. в Зала 1 на НДК

13-10-2021

Постановката „Отчаяни съпрузи“, която трябваше да се играе на 17 октомври в Зала на НДК ще бъде преместена на същото място за 5 декември.

Промяната се налага заради влизащите от 14 октомври нови противоепидемични мерки.

Закупените към момента билети ще важат без допълнително презаверяване. Всеки, който иска да върне билета си, може да го направи до 20 октомври чрез канала, през който го е закупил.

"Извънредно специално" ще се случи само веднъж

11-10-2021

„Извънредно специално“ е събитие, което ще се случи само веднъж – 04 декември в Зала 1 на Националния дворец на културата. Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова са подготвили специално издание, което ще изненада публиката със съдържание, излизащо напълно извън определението за представление.

Публиката на „Извънредно специално“ ще бъде истински специална, защото само на 04 декември ще надникне зад завесата на предстоящото трето представление на трите актриси, чиято премиера ще бъде през 2022 година.

И за да бъде картината пълна, в събитието ще се включи и музикален гост, който засега остава изненада. „Извънредно специално“ ще бъде един естествен завършек на годината след изключително успешните летни турнета на стендъп комедиите „Извънредно положение“ и „Извънредно любовно“ с участието на трите актриси.

БИЛЕТИ: https://bit.ly/3FEtNXZ

"Чамкория" със Захари Бахаров ще бъде в Лондон на 16.10.

17-09-2021

„Чамкория“ по романа на Милен Русков е постановката, за която да намериш билет е почти невъзможно. Тази есен обаче ще имате възможност да я гледате извън страната – в Лондон. На 16 октомври представлението ще се играе в Tuke Hall, London, NW1 4NS, от 19:30 часа. В ролята на главния герой Бае Славе е Захари Бахаров, а представлението е на режисьора Явор Гърдев. 

Неслучайно представлението е толкова успешно. Представяйки пътя на главния герой Бае Славе към Чамкория в края на 20-те години на миналия век, то вади на показ истории, които са актуални и днес. 

„Че живеем некакси в тая злополучна България, понеже аз я мразим, обаче па я и обичам. Па защо я обичам, и с чук да ме удариш по главата, не моем да ти кажем! Аман от България, аман от тоя умерен пояс, и от равномерното движение на Земята, аман! Много тъп ми се види мене умереният пояс, па да не кажем и Земята! Само неодушевените неща може да са толкова тъпи, упорити и еднообразни. Извиневам се, обаче що за тъпо нещо требва да си, за да се въртиш милиарди години около една звезда?! Върти се, братче, милиарди години около една звезда! Па вземи мръдни се малко, мини нанекъде! Но не! Все едно и също до края на света! Ама тя буквално смета да прави едно и също до края на света! Неам думи!“

Бае Славе на път към Чамкория октомври 1928 г.

БИЛЕТИ: https://bit.ly/39eUtQd

„Отчаяни съпрузи“ излизат на сцената на Зала 1 на НДК

13-09-2021

Над 20 града, хиляди зрители и няколко sold out-а по-късно постановката „Отчаяни съпрузи“ ще излезе на сцената на Зала 1 на НДК. Датата е 17 октомври, а събитието е естествено продължение на успешното лятно турне на комедията, която направи своята премиера тази пролет.

Актьорите Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Даниел Пеев и Димитър Захариев разказват за успехите или по-скоро неуспехите в любовния си живот. Първият тъкмо е бил зарязан с писмо, вторият си е намерил нова приятелка, а третият е със своята от 10 години. Историите им се обединяват от отчаяните опити на Бойко да си върне любимата. Можете да си представите какво следва. Всички сме изпадали в подобни ситуации на полето на сложните взаимоотношения между мъжете и жените.

Актьорите използват собствените си имена в постановката, за да я доближат максимално до себе си. А сценарият на тази френска стендъп комедия е адаптиран към българската реалност. Музикалната атмосфера пък идва от китарата на Митко-Хендрикса.

„Отчаяни съпрузи“ съчетава класически за театъра ситуации между актьорите със стендъп комедия, което прави постановката динамична и не сваля усмивките от лицата на публиката през цялото време. Постановката гарантира добро настроение и неслучайно вече осем години не слиза от комедийния афиш във Франция, нарушавайки всички кодове в жанра.

Това лято постановката се игра пред хиляди зрители публика в над 20 града, сред които София, Пловдив, Варна и Бургас.

Билети тук

Позиция на Artvent по повод новите мерки срещу COVID-19

21-08-2021

През последните няколко дни в публичното пространство беше създаден информационен хаос около обявяването на новите мерки в борбата срещу COVID-19. Автор на този хаос се оказа Министерството на здравеопазването, което за пореден път показа, че има дефицити в комуникирането на взетите от него решения. Обявяването на новите мерки в четвъртък, 19 август, доведе до тяхното неразбиране, а оттам и на насаждането на поредни притеснения и тревоги в обществото. Наложи се дори смият служебен министър г-н Стойчо Кацаров, ден по-късно, да уточнява в какво точно се изразяват взетите от управляваното от него ведомство мерки. 
Ако подобен подход се приема от здравните власти като епизодично неразбиране, той за пореден път води до сериозни щети в областта на културата и провеждането на събития. 
Бихме искали да се обърнем към нашата скъпа публика да я уверим, че спазваме и ще продължаваме да спазваме мерките срещу COVID-19 такива каквито са към момента на изпълнението на съответното събитие. За нас здравето и спокойствието на публиката, артистите и екипа ни са на първо място и това няма да се промени.
Призоваваме обаче здравните власти да бъдат конкретни, точни и ясни при обявяването на бъдещите мерки в борбата с вируса. Всичко друго води до създаването на хаос, страх и притеснение сред обществото. Призоваваме още бъдещите мерки да бъдат с мисъл за културата и това тя да не бъде оставена отново безмълвна в моменти на криза.
Именно в тези моменти всички имаме нужда да си поемем въздух, а културата е необятен източник за това.
Бъдете здрави!

"Отчаяни съпрузи" в Русе на 1 септември в Канев център

12-08-2021

"Отчаяни съпрузи" в Русе на 1 септември се мести от Летния театър в Канев център

Постановката "Отчаяни съпрузи", която ще се играе на 1 септември в Русе, се мести от Летния театър при Военния клуб в Канев център. Промяната се налага поради независещи от организаторите причини.

Закупените билети към момента на промяната (12 август) ще важат без допълнителна презаверка. Зрителите с тези билети ще бъдат настанявани в сектор А, ред 1-4 в Канев център.

Събитието ще се проведе при спазването на всички епидемиологични мерки към момента.

Извиняваме се за причиненото неудобство и ви желаем приятно прекарване с "Отчаяни съпрузи".

Как театърът „излекува” три актриси в пандемията

28-07-2021

Със Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова положението винаги е извънредно смешно! Особено когато са на гости в телевизията.

А ето къде пък можете да ги гледате на живо това лято ⛱☀️

Извънредно положение:

🎫Варна, Летен театър - 31.07  

🎫Свети Влас, Амфитеатър "Арена"  - 12.08

🎫Плевен, Летен театър "Кайлъка" - 17.09 

🎫Русе, Летен театър при Военен клуб - 18.09 

🎫Пловдив, Лятно кино "Орфей" - 25.09 

Извънредно ЛЮБОВНО:

🎫Бургас, Летен театър - 03.08 

🎫София, Sofia Summer Fest - 04.08

„Отчаяни съпрузи“ с нова дата във Велико Търново

30-06-2021

Постановката „Отчаяни съпрузи“ ще се играе с нова дата в Летния театър във Велико Търново – 15 юли. Лошото време наложи отлагане на представлението, първоначално предвидено за 26 юни. Всички закупени билети ще важат без допълнително презаверяване.

Актьорите Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Даниел Пеев и Димитър Захариев разказват за успехите или по-скоро неуспехите в любовния си живот. Първият тъкмо е бил зарязан с писмо, вторият си е намерил нова приятелка, а третият е със своята от 10 години. Историите им се обединяват от отчаяните опити на Бойко да си върне любимата. Можете да си представите какво следва. Всички сме изпадали в подобни ситуации на полето на сложните взаимоотношения между мъжете и жените. Актьорите използват собствените си имена в постановката, за да я доближат максимално до себе си. А сценарият на тази френска стендъп комедия е адаптиран към българската реалност. Музикалната атмосфера пък идва от китарата на Митко-Хендрикса. „Отчаяни съпрузи“ съчетава класически за театъра ситуации между актьорите със стендъп комедия, което прави постановката динамична и не сваля усмивките от лицата на публиката през цялото време.

Постановката гарантира добро настроение и неслучайно вече осем години не слиза от комедийния афиш във Франция, нарушавайки всички кодове в жанра.

Това лято постановката се играе в София, Пловдив, Сандански, Велико Търново, Плевен, Добрич, Бургас, Варна, Карлово и Свети Влас.

Постановката "Отчаяни съпрузи" във Велико Търново

26-06-2021

Приятели, лошото време тази вечер ни принуди да отменим постановката "Отчаяни съпрузи" във Велико Търново.

За нас вашето здраве и това на актьорите и екипа е най-важно.

Очаквайте скоро нова дата, на която ще можете да гледате "Отчаяни съпрузи"!

Любо Киров с грандиозен концерт в „Арена Армеец“

20-06-2021

Любо Киров ще отпразнува рождения си ден с грандиозен концерт в „Арена Армеец“ на 26 октомври. Събитието се казва „Целуни ме“ и е естествено продължение на изключителния успех на едноименния сингъл от предстоящия нов албум на изпълнителя.

На концерта в „Арена Армеец“ публиката ще има възможност да се наслади на любимите хитове на Любо Киров през годините, както и на съвсем нови негови песни. На сцената до Любо Киров ще се качат и още от любимите на феновете изпълнители, с които изпяха едни от най-запомнящите се песни в българската съвременна музика.

Любо Киров е един от най-красивите български гласове, но той събира в себе си и много други таланти. Автор е на текстовете на десетки песни, превърнали се в хитове. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди - за най-добра група с "Те", за солов изпълнител, за музика и албум. Концертите и клубните му участия обаче остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо. Неслучайно и концертът в „Арена Армеец“ идва след поредица продадени само за дни дати и обявяване на нови по време на турнето му в страната през юни и август тази година. 

Билетите за концерта в „Арена Армеец“ са с ограничен брой заради противоепидемичните мерки, свързани с разпространението на COVID-19, и се разпространяват в мрежата на EVENTIM.

Рачков към публиката на Античен театър, Пловдив

18-06-2021

Приятели, нямам думи, с които да изразя благодарността си към всички вас, с които бяхме заедно в Античния театър в Пловдив. Благодаря ви, че останахте с мен до последно и дъждът не успя да ни попречи да се смеем искрено. За мен това значи всичко. Извинявам се, че се наложи да приключим 10 минути по-рано и се надявам това да не е помрачило хубавото ви настроение.

Нямам търпение да сме отново заедно на живо! Благодаря ви от сърце!

- Димитър Рачков -

„Извънредно положение“ гостува на БНТ

06-06-2021

Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова гостувт в предаването "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ и разказват реални истории от извънредното положение.

Скоро отиват в Бургас, а с тях и представлението „Извънредно положение“. Гледайте ги на живо на 13 юни в Летния театър.  

Благодарим за поканата на екипа на Денят с Георги Любенов!

 

„Отчаяни съпрузи“ ще бъдат в Лондон на 27.11.

„Отчаяни съпрузи“ каца в Лондон за първата си дата, извън България, след изключително успешно лятно турне в над 20 града в страната. Комедията ще бъде на 27 ноември в Tuke Hall, NW1 4NS, от 19:30 часа.

Актьорите Бойко Кръстанов, Даниел Пеев, Явор Бахаров и Димитър Захариев разказват за успехите или по-скоро неуспехите в любовния си живот. Първият тъкмо е бил зарязан с писмо, вторият си е намерил нова приятелка, а третият е със своята от 10 години.

Историите им се обединяват от отчаяните опити на Бойко да си върне любимата. Можете да си представите какво следва. Всички сме изпадали в подобни ситуации на полето на сложните взаимоотношения между мъжете и жените. Актьорите използват собствените си имена в постановката, за да я доближат максимално до себе си. А сценарият на тази френска стендъп комедия е адаптиран към българската реалност. Музикалната атмосфера пък идва от китарата на Митко-Хендрикса.

„Отчаяни съпрузи“ съчетава класически за театъра ситуации между актьорите със стендъп комедия, което прави постановката динамична и не сваля усмивките от лицата на публиката през цялото време. Постановката гарантира добро настроение и неслучайно вече осем години не слиза от комедийния афиш във Франция, нарушавайки всички кодове в жанра.

БИЛЕТИ: https://bit.ly/3aN4F3b