17
Aug
2022

ПРЕМИЕРА: "Извънредно неудобно"

Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова ще направят премиера на новата си комедия „Извънредно неудобно“ в четири града през септември. Постановката е третата от успешната авторска поредица, включваща представленията „Извънредно положение“ и „Извънредно любовно“.

„Извънредно неудобно“ отново представя истински истории, събирани от живота. Този път те са обединени от неудобството, срама, конфузните ситуации, които всички преживяваме.

Публиката ще се забавлява с разкази за домашни любимци, хипохондрици, гръцки остров, японско турне, деца, свекърви, една варицела, три раждания… Разбира се, всичко това ще бъде в компанията на музика, танци и неповторимото чувство за хумор на трите актриси, които признават, че изобщо не им е неудобно да поканят зрителите на новата си постановка.

„Извънредно неудобно“ е по идея на Здрава Каменова и Светльо Томов в съавторство с Богдана Трифонова. Композитор на музиката е Добромир Кисьов, а художник по костюмите - Стефания Колева.

Премиерата на „Извънредно неудобно“ ще бъде в четири града. Всичко започва в Пловдив на 9 септември, следват София на 13 септември, Варна на 20 септември и Бургас на 30 септември. Предстоят още дати в страната и чужбина.

Комедийната театрална поредица „Извънредно…“ е изключително успешна, като само за последната година „Извънредно положение“ и „Извънредно любовно“ са гледани от близо 35 000 души публика в над 20 града.

БИЛЕТИ:

Пловдив, 9 септември:

- Eventim: https://bit.ly/3QlTPUZ

- Grabo: https://bit.ly/3PwmipI

София, 13 септември:

- Eventim: https://bit.ly/3QLoD1k

- Grabo: https://bit.ly/3A8RJ46

Варна, 20 септември:

- Eventim: https://bit.ly/3JUIBV7

- Grabo: https://bit.ly/3dA4uge

Бургас, 30 септември:

- Eventim: https://bit.ly/3CaoekT

- Grabo: https://bit.ly/3w9r31V