09
Jul
2024

Когато сме в Стара Загора, отсядаме в най-добрия бутиков хотел

Лятото е сезонът, в който пътуваме активно, защото това е времето на големите музикални турнета. Стара Загора е задължителна спирка за концертите, които организираме с едни от най-популярните изпълнители и групи на българската сцена.

Когато сме в града, работата ни става една идея по-лесна, защото всеки път се радваме на гостоприемство, отношение и перфектното настаняване в Best Boutique Hotel. Това е мястото, на което срещаме екип с усмивка и получаваме чудесни условия за почивка след динамичен ден.

Best Boutique Hotel е хотелът, който избираме в Стара Загора, защото знаем, че винаги покрива очакванията и всички нужди на хората, с които работим – от екипа, който се грижи за организацията и реализирането на концертите, до изпълнителите.

Локацията на хотела, разположен на няколко минути от центъра на града, ни дава възможност да бъдем гъвкави, мобилни и бързи в изпълнението на всичките ни задачи.

Селекцията от луксозно и красиво обзаведени стаи и апартаменти ни дава възможност да осигурим на целия екип най-добрия комфорт, съчетан със стил и уют – прекрасно място за отпускане и възстановяване на силите.

И като казахме възстановяване на силите, знаем колко е важно в хотела да има ресторант. В Best Boutique Hotel ресторантът предлага най-добрата за сезона храна, приготвена и поднесена с отношение и внимание. Всичко това е в луксозна и изискана атмосфера.

А за пълен релакс отиваме в зоната на хотела, предназначена за тази част. Там намираме сауна, ледена стая, фитнес, масажно студио – всичко, от което имаме нужда, за да можем да правим един от най-запомнящите се музикални събития в страната.

Ако имаме нужда пък да обсъдим всички важните неща от деня, знаем, че можем да го направим в модерния конферентен център на хотела. Там намираме зали за работни срещи, заседания, тиймбилгинди, които винаги отговарят на всичките ни нужди и желания.

Когато сме в Стара Загора, отсядаме в Best Boutique Hotel, защото той е повече от място за престой. Той е място, което дава преживяване, съчетаващо елегантност, комфорт и персонализирано обслужване.
Вижте повече тук: https://hotel-stz.com/