Кариера

Готови ли сте да станете част от приключението, наречено Artvent? Вижте кои са отворените позиции.

Кариера в Artvent

career

Защо да изберете Артвент

Artvent е компания, която продуцира, организира, разпространява, прави маркетинг и реклама на културни събития – театрални постановки и концерти. От 2021 година насам успяхме да изградим доверие в едни от най-успешните артисти в България. Партнираме си с Димитър Рачков, Захари Бахаров, Любо Киров, и още много артисти.

Зад гърба си имаме стотици събития в страната и чужбина, сред които неколкократно разпродадени в зала 1 на НДК, в летните театри и театралните зали, както и пълна зала „Арена Армеец“. Успяхме да достигнем до половин милион зрители. А в момента имаме удоволствието да работим за едни от най-гледаните събития.

Нашият екип е изграден от млади хора, които са разпръснати в страната и чужбина, но работят заедно за създаването и популяризирането на интересна и качествена продукция. Обединяват ни желанието и стремежът към по-доброто.

Какво предлагаме:
- Постоянна работа с възможност за професионално израстване;
- Динамична и предизвикателна среда;
- Гъвкаво работно време;
- Атрактивно възнаграждение спрямо постигнатите резултати;
- Обучение от професионален екип.

Ако сте енергични и упорити, организирани и комуникативни, ако предизвикателствата не ви притесняват, а ви провокират да ставате по-добри в това, което правите, ние ви очакваме. А Artvent е вашето място.

Социални придобивки Грижа, внимание и позитивно отношение към нуждите и интересите на служителите
Позитивна работна обстановка Приятелски настроен и компетентен екип от специалисти
Конкурентно и редовно заплащане Добра стартова заплата и повишение, ориентирано спрямо постигнатите резултати