23
May
2022

Любо Киров с музикално шоу на световно ниво в Лондон

Любо Киров направи музикално шоу на световно ниво на сцената на зала Troxy в Лондон в неделя вечерта. Публиката слуша на живо един от най-големите български артисти, а специални гости бяха Поли Генова и Орлин Горанов.

Любо Киров излезе на сцената заедно с голямата банда точно в 19:15 часа лондонско време. В продължение на два часа и половина публиката пя в един глас с него песните от новия албум „Целуни ме“, както и любими хитове като „Знам“, „Мога“, „Летим“ и други. На сцената до Любо Киров се качиха Поли Генова, с която представиха новия си дует „Тръгни навреме“, и Орлин Горанов, който се включи в „Както преди“, но с изненада за публиката – изпълни текста на италиански език.

Lubo Kirov Live in London беше първият концерт на изпълнителя с подобен мащаб, извън границите на страната. Неслучайно той се случи в зала Troxy, която е едно от легендарните места за музика на живо в Лондон. На нейната сцена са били световни звезди като Роби Уилямс и Nick Cave & the Bad Seeds.

Събитието се състоя половин година след изключително успешния концерт на Любо Киров „Целуни ме“ в зала „Арена Армеец“, когато над 7000 души станаха част от неповторимото музикално шоу на рождения му ден.

Любо Киров е един от най-големите български музикални артисти, но той събира в себе си и много други таланти. Автор е на текстовете на десетки песни за други изпълнители, превърнали се в хитове. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди - за най-добър изпълнител, за музика, за най-продаван албум и др. Тази година има пет номинации за музикалните награди на БГ Радио. Любо Киров влиза и в класацията на Forbes България, като една от 70-те най-влиятелни личности в страната. Концертите и клубните му участия остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо. Той е и ментор в „Гласът на България“.