23
Jun
2022

"Не е за телефон" ще бъде на 24 септември в Лондон

Блокирането на Великобритания от масови стачки и парализирането на страната от транспортен хаос налага отлагане на представлението „Не е за телефон“, което трябваше да се играе на 25 юни в Tuke Hall в Лондон. Новата дата, на която можете да гледате моноспектакъла с Христо Шопов, ще бъде 24 септември, а мястото остава същото. Билетите за новата дата ще важат без презаверяване.

Така моноспектакълът с Христо Шопов "Не е за телефон" ще направи своята премиера в Лондон на 24 септември. 

Случвало се е на всеки от нас – говорим с някого по телефона и изведнъж, когато зачеркнем дадена тема, тонът на гласа на човека отсреща се променя драстично, заявявайки, че „не е за телефона“. Ние започваме да се чудим – дали човекът се притеснява, че някой го подслушва, или че по-успешно би ни обяснил казуса на живо и въобще за какво става въпрос.

Спектакълът „Не е за телефон“ ви е приготвил много смях, комични ситуации и добро настроение. Изключително иронично намигване към публиката е фактът, че спектакълът се нарича „Не е за телефон“, а актьорът на сцената Христо Шопов прекарва час и 15 минути именно в това – в разговори по телефона!

„Не е за телефон“ е истинско театрално събитие, което бележи не само комедийния дебют на големия Христо Шопов, но и неговия първи моноспектакъл. Да, в „Не е за телефон“ с гласовете си участват и артисти от Драматично-куклен театър „Иван Димов“, но на сцената физически присъства единствено самият Христо Шопов.

Персонажът на Христо Шопов е един модерен привиден Супермен, който може да ви осигури всичко, от което се нуждаете. Е, животът му е на лизинг, а съдбата е готова всеки момент да му покаже кой е истинският шеф, но той продължава да вярва повече в себе си, отколкото в каквото и да е било друго. Поредицата от комични ситуации, обрати и телефонни разговори ще поддържа интереса ви през цялото време, а доброто настроение и смехът са гарантирани!

БИЛЕТИ: https://bit.ly/3DJ3fV7

---

▫ Комедия от Лиза Шопова и Елин Рахнев

▫ Режисьор: Лиза Шопова

▫ Сценография и костюми: Анелия Райкова

▫ Звук и музика: LP Studio

▫ С участието на: Христо Шопов

▫ С гласовете на: Иванка Шекерова, Николета Малчева, Димитър Атанасов, Лиза Шопова и Стелиян Николов