06
May
2022

The Center представя „Елементи“ в София на 11 май

Най-голямото танцово хип-хоп училище в България The Center представя „Елементи“ в София на 11 май. Спектакълът, който обединява вдъхновение, сърце и много труд, ще бъде изпълнен за първи на сцената в Theatro в две събития – от 18:30 и от 20:30 часа.

„Елементи“ събира танцьорите от всички възрасти и от всички градове на The Center, които представят най-атрактивните и любими свои танци. Спектакълът е резултатът от труда и усилията им през годината и показва израстването им като хора и танцьори.

„Всеки отделен елемент е всеки един от нашите ученици. С всяка негова мисъл. Всяко негово движение. Всяка негова мечта. Всяко негово усилие. Всяка негова тревога. Всяко негово всичко. И наша мисия и най-голямо удоволствие е всеки наш елемент – всеки един от нашите ученици, постоянно да търси нова възможност да бъде винаги най-адекватната за съответното време и пространство версия на себе си“, разказват за събитието от The Center.

Тази година най-голямото танцово хип-хоп училище в България ще отбележи и 20 години от създаването си със зрелищен спектакъл през есента във Варна. Цялата творческа година на The Center ще бъде под името TWENTER и ще бъде посветена на извървяния път досега.

Билети тук: https://bit.ly/3LnSsSJ