09
Aug
2022

"Отчаяни съпрузи" на турне в Германия през септември

Комедията с участието на Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Даниел Пеев и Димитър Захариев "Отчаяни съпрузи" ще бъде на турне в Германия през септември. Постановката ще бъде играна в четири града - Мюнхен, Берлин, Франкфурт и Кьолн, в четири последователни дни - от 17 до 20 септември. Това ще бъде премиерното представяне на хитовата комедия в Германия след огромния ѝ успех в страната, както и гостуванията ѝ в Лондон и Брюксел.

Бойко Кръстанов, Даниел Пеев и Явор Бахаров са „Отчаяни съпрузи“. Тримата разказват за успехите или по-скоро неуспехите в любовния си живот. Първият тъкмо е бил зарязан с писмо, вторият си е намерил нова приятелка, а третият е със своята от 10 години.

Историите на тримата се обединяват от отчаяните опити на Бойко да си върне любимата. Можете да си представите какво следва. Всички сме изпадали в подобни ситуации на полето на сложните взаимоотношения между мъжете и жените.

Актьорите използват собствените си имена в постановката, за да я доближат максимално до себе си. А сценарият на тази френска стендъп комедия е адаптиран към българската реалност.

Музикалната атмосфера пък идва от китарата на Митко-Хендрикса.

БИЛЕТИ:

Мюнхен, 17 септември: https://bit.ly/3JDRbHI

Берлин, 18 септември: https://bit.ly/3P5v3XD

Франкфурт, 19 септември: https://bit.ly/3vPbrAp

Кьолн, 20 септември: https://bit.ly/3dhYoB9