5 3 отзива
Ако след петък се събудиш в неделя, значи купонът е бил епичен. Това го знаят най-добре Филип Буков, Павел Иванов, Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Skiller, за които „Петък вечер“ преминава директно в „Неделя сутрин“. Новият авторски спектакъл отново събира четиримата актьори с бийтбокс мастъра в продължението на комедията, посветена на бленуваната петък вечер.
 Петимата хитро прескачат съботния ден и се прехвърлят в спокойните води на неделята. И нищо не може да наруши безметежния ход на почивката им, освен… онзи загадъчен, но оставил смущаващи белези, финал на петъчната вечер. Посял зрънцето на съмнението, той пропуква мечтата за спокойствие в почивния ден и превръща неделята в минирано от срамни спомени и догадки поле. 
 Актьорите отново влизат в различни роли, които пресъздават комични случки, свързващи преживяванията от петък вечерта с неделното пробуждане. И се опитват да си отговорят на поредица въпроси. Кога започва неделя сутринта? С последния коктейл и финалния припадък в петък? Или с първите звуци от бормашина, които дълбаят насилствено в мозъка? Защо пропускаме съботния следобед и имаме ли изобщо шанс да го изживеем? Не и ако купонът е бил наистина добър.
 Музиката и цялото озвучаване, разбира се, са на Skiller. Режисьор е Ивайло Ненов, автор на текста - Ваня Георгиева, сценограф – Мирела Василева, а хореограф - Александър Манджуков. 
 Как ще завърши неделният ден се познава още от сутринта. Единствената сутрин, която е способна да роди мечта и минути по-късно да я срине със земята.
 Постановката е подходяща за лица над 16 години.
  
 --------
  
 НЕДЕЛЯ СУТРИН
  
 Авторски спектакъл
  
 Участват: Павел Иванов, Стоян Дойчев, Филип Буков, Христо Пъдев, Александър Деянов - Skiller
  
 Режисьор: Ивайло Ненов
  
 Автор: Ваня Георгиева
  
 Сценограф: Мирела Василева
  
 Музика на живо: Александър Деянов - Skiller
  
 Хореограф: Александър Манджуков
Продължителност: 2 часа

Последно оставени отзиви

 • У
  Уникални! Пълна зала и много смях! преди 4 месеца
  Уникални! Пълна зала и много смях!
 • Ц
  Цвети Б. преди 5 месеца
  Тези момчета са феноменални! Една от най-яките комедии, които съм гледала ever:)
 • И
  Илияна преди 5 месеца
  Беше доста забавно
Напишете отзив
5/5