След успеха на „Целуни ме“, който се превърна в най-продавания български поп албум на 2022 г., Любо Киров е готов с „Ново сърце“. Отново автор на всички текстове и мелодии, Любо Киров запазва творческия екип, с който работи от дълги години, а именно Ангел Дюлгеров, като композитор на музика и аранжор на почти всички тракове в албума. 

Интересни колаборации оцветяват картините в този албум от 9 песни. Участие взимат Михаела Маринова, Moreno, Жени Лечева и Иван Лечев. Изненади очакват всички почитатели на българската музика и на Любо Киров.

„Още по-зряло отношение проявихме във всички песни. Радвам се, че имам свободата да взимам смели решения спрямо музиката, текстовете и аранжиментите, които предлагаше Ангел Дюлгеров. Знам, че отново някои песни ще ви накарат истински да се радвате, дори да плачете от емоции, които аз самият преживявах, записвайки този албум!“, споделя Любо Киров.

Албумът излиза на 14 юни с концерт промоция в Sofia Live Club. Датата съвпада и с друго знаково събитие - 15-ата годишнина на емблематичния Sofia Live Club.

Ще може да си купите ексклузивни копия на "Ново сърце" с автограф от Любо Киров.