От 25 до 29 август 2021 г. в Копривщица ще се проведе първото издание на ФЕСТИВАЛ НА ИЗКУСТВАТА „MASTER OF ART“ КОПРИВЩИЦА 2021.

По време на фестивала за първи път във възрожденския град на живо ще свири цял симфоничен оркестър и за първи път ще бъде изпълнявана музика от толкова различни музикални жанрове - опера, мюзикъл, джаз и фънк.

В 5 последователни вечери на откритата сцена пред старото училище на възрожденския град спектакли ще изнесат едни от най-любимите български артисти и музиканти, а в Народното Читалище „Хаджи Ненчо Д. Палавеев - 1869“ ще бъдат прожектирани филми за изкуство от програмата на Филмовия Фестивал „Мастер оф арт“.

На 26 август следва Концерт-спектакъл на Люси Дяковска „ВЕЧЕР НА МЮЗИКЪЛА“ с пълния състав на Плевенска филхармония под диригентството на Левон Манукян. Концертът включва най-доброто от мюзикълите на Бродуей - „Коса“, „Кабаре“, „Котките“, „Цар Лъв“, „Мулен руж“, „Уестсайдска история“.

Билети  могат да бъдат намерени на място в Копривщица – в туристическия информационен център на площад „20-ти април“, на касата на Община Копривщица и на онлайн платформата Eventim.bg