От 25 до 29 август 2021 г. в Копривщица ще се проведе първото издание на ФЕСТИВАЛ НА ИЗКУСТВАТА „MASTER OF ART“ КОПРИВЩИЦА 2021.

По време на фестивала за първи път във възрожденския град на живо ще свири цял симфоничен оркестър и за първи път ще бъде изпълнявана музика от толкова различни музикални жанрове - опера, мюзикъл, джаз и фънк.

В 5 последователни вечери на откритата сцена пред старото училище на възрожденския град спектакли ще изнесат едни от най-любимите български артисти и музиканти, а в Народното Читалище „Хаджи Ненчо Д. Палавеев - 1869“ ще бъдат прожектирани филми за изкуство от програмата на Филмовия Фестивал „Мастер оф арт“.

На 28 август Хилда Казасян заедно с най-изявените български джаз музиканти - Христо Йоцов, Живко Петров, Димитър Карамфилов, Михаил Йосифов, със специалното участие на Васил Петров и Теодосий Спасов и Плевенска филхармония под диригентството на Борислав Йоцов, ще представят мултимедийния концерт - спектакъл “ДА ПОСЛУШАМЕ КИНО”. В тази програма са включени песни и музикални откъси от любими, български филми, като „Козият рог“, „Осъдени души“, „Адаптация“, „Момчето си отива“ и много други.

Билети  могат да бъдат намерени на място в Копривщица – в туристическия информационен център на площад „20-ти април“, на касата на Община Копривщица и на онлайн платформата Eventim.bg