5 4 отзива
Б.Т.Р. ще отбележи 30 години успешна музикална кариера с турне в страната.

Бандата се подготвя за турнето, събирайки най-доброто от музиката, която създава през тези три десетилетия. Публиката ще чуе на живо и любимите си песни от успешните последни два албума на Б.Т.Р. – „Невидими стени“ и „Пъзел“, завладели сърцата на феновете. Всичко това ще бъде представено с високия професионализъм и динамиката, които познава публиката на групата.

Паралелно с турнето, те работят и по първия си концертен албум, който се очаква да излезе тази година заедно с юбилейна плоча и диск „30 години Б.Т.Р.“.

Всички дати от турнето „30 години Б.Т.Р.“
27 юни, Стара Загора, Летен театър
2 август, Варна, Летен театър
9 август, Бургас, Летен театър
14 август, Пловдив, Античен театър
28 август, Плевен, Летен театър
29 август, Велико Търново, Летен театър
20 ноември, София, зала 1 на НДК
Медиен партньор на турнето е БГ радио.

----------

Б.Т.Р. са Атанас Пенев (вокал), Славчо Николов (китари и вокал), Иван Калфов (бас китара) и Илиян Диков (барабани). Групата има зад гърба си 30-годишна успешна кариера, която включва 13 студийни албума и над 50 видеоклипа. 15 от песните на бандата са включени в учебниците по музика за начален и среден курс на образование в България.

През тези три десетилетия Б.Т.Р. прави над 5000 концерта само в България, както и турнета и концерти в Азия, Северна Америка и Европа.

Групата е носител на множество награди на БГ Радио – пет отличия за „Група на годината“ и три за „Най-добра група на живо“. В колекцията на Б.Т.Р. е и награда за група от фестивала „НанИн“ в Китай.

Последно оставени отзиви

 • М
  Мария преди 1 месец
  Бяхте прекрасни! Слушахме ви във Виена и мечтаем за нови срещи!!!!!!! Благодарим ви, че ви има!!!
 • К
  Калоян Чалъков преди 3 месеца
  Обожаваме групата и много се надявам да успеем да посетим концерта в Амстердам. Някой знае ли кой е сайта за билети за концертите в чужбина?
 • Д
  Даринка преди 4 месеца
  Кога и от къде ще можем да закупим билети за концертите във Франция?
 • А
  Александър преди 5 месеца
  Б.Т.Р.
Напишете отзив
5/5