От 25 до 29 август 2021 г. в Копривщица ще се проведе първото издание на ФЕСТИВАЛ НА ИЗКУСТВАТА „MASTER OF ART“ КОПРИВЩИЦА 2021.

По време на фестивала за първи път във възрожденския град на живо ще свири цял симфоничен оркестър и за първи път ще бъде изпълнявана музика от толкова различни музикални жанрове - опера, мюзикъл, джаз и фънк.

В 5 последователни вечери на откритата сцена пред старото училище на възрожденския град спектакли ще изнесат едни от най-любимите български артисти и музиканти, а в Народното Читалище „Хаджи Ненчо Д. Палавеев - 1869“ ще бъдат прожектирани филми за изкуство от програмата на Филмовия Фестивал „Мастер оф арт“.

Фестивалът ще бъде закрит на 29 август с концерт на „АКАГА“, посветен на 30 годишнината от създаването на групата. С таланта, харизмата и умението си да създават истински празник с музиката си, „Акага“ гарантират преживяване, което да остави незабравимо, празнично усещане от последния ден на Фестивала на изкуствата „Мастер оф арт“ Копривщица 2021.

Билети  могат да бъдат намерени на място в Копривщица – в туристическия информационен център на площад „20-ти април“, на касата на Община Копривщица и на онлайн платформата Eventim.bg.