Кариера

Кандидатствай за позицията

Търговски представител София

За да можем да предлагаме още по-добри услуги на клиентите ни, имаме нужда от нови свежи попълнения в екипа ни на позиция търговски представител.

Основни задължения: 
- Осъществяване на контакти с нови и настоящи клиенти на фирмата;
- Презентиране на продукти и модели, изготвяне на оферти;
- Активна работа за увеличаване продажбите на компанията и постигане на зададените цели;
- Детайлно познаване на предлаганите от компанията продукти;
- Провеждане на работни срещи с ключови за компанията клиенти.

Изисквания към кандидатите:
- Опит в сферата на рекламата и продажбите и отлична комуникативност
- Отлична компютърна грамотност;
- Добро владеене на английски е предимство;
- Инициативност, динамичност и стремеж към постигане на резултати, работа в екип;
- Валидна шофьорска книжка категория B – активен шофьор;
- Диплома за завършено висше образование.

Какво предлагаме:
- Трудов договор с твърдо възнаграждение;
- Работа от офис или от вкъщи.
- Начално и последващо обучение;
- Работа в млад и динамичен екип;
- Възможност за професионално развитие;
- Добро заплащане;
- Удобно работно време;


Ако си енергичен и упорит човек и не се страхуваш от предизвикателства, умееш да бъдеш организиран, работиш добре в екип, Artvent е твоето място!

Artvent е компания, която продуцира, организира, разпространява, прави маркетинг, реклама и ПР на културни събития – театрални постановки и концерти.

От две години Artvent се развива динамично в продуцирането и организирането на театрални постановки и големи музикални събития. Стои зад организацията и рекламата на големия концерт на Любо Киров в „Арена София“ (тогава „Арена Армеец“) през октомври 2021 г., на първия му концерт в Лондон (в зала Troxy през 2022 г.), както и на турнетата му в страната през миналата и тази година*. Компанията организира и осъществи тазгодишното турне и на друг от популярните български изпълнители – Миро – Best of, като включи допълнително коледно издание в него заради големия интерес и предварителното разпродаване. 
Екипът на компанията бързо нарасна до близо 50 души, които покриват сфери като финанси и организация; продажби, маркетинг и реклама; ПР и комуникации; творчески дейности по процеса на създаване на проектите; технически дейности по реализиране на продукциите.

Със своя уникален за пазара модел – да събира в рамките на компанията целия процес на реализиране на творчески проекти, гъвкавост и изключително сработен екип от експерти в различни сфери Artvent създава собствени творчески продукции, осъществи над 1000 събития в страната и чужбина пред стотици хиляди души публика, достига до милиони чрез онлайн и аутдор реклама, партнира си с един от най-уважаваните артисти в страната, с институции, организации и други бизнеси.

Вярваме, че най-доброто предстои и продължаваме да разширяваме екипа си.

Моля, прикачете друг файл (ако е приложимо). (max 5MB)